Hit wszystkich przyjęć i zawsze robi show.

Składniki Ciasto

  • 180 g biszkoptu
  • 100 g mascarpone
  • 15 g proszku z malin liofilizowanych 100% owocu KRESTO

Polewa

  • 100 g białej czekolady
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego lub masła

Dekoracja

  • 1 łyżka grysu z malin liofilizowanych 100% owocu KRESTO

Dodatkowo

  • patyczki do cake pops

Wykonanie

  1. Do miski przełóż biszkopt i pokrusz. Dodaj mascarpone, proszek z malin i wyrób całość na jednolitą masę. Uformuj kulki o wielkości orzecha włoskiego i nadziej je delikatnie na patyczki. Wstaw do lodówki na 30 minut.
  2. W kąpieli wodnej roztop czekoladę wymieszaną z olejem kokosowym lub masłem.
  3. Cake popsy zanurz w czekoladzie, a następnie obtocz w grysie z malin.
  4. Przechowuj w lodówce.